Exportplannen?
Vraag de voucher aan!

Heeft u als MKB-ondernemer exportplannen, maar heeft u weinig tot geen internationale ervaring? Dan kunt u in aanmerking komen voor een internationaliseringsvoucher. Met deze voucher kunt u de export-ondersteuning van Crossing Borders betalen. U roept dus de hulp in van een vakman als coach en sparringpartner op kosten van het ministerie.

 

Hoe gaat dat in zijn werk? De Rijksdienst voor Ondernemers (RvO) verleent op uw aanvraag een voucher ter waarde van € 2400,- exclusief BTW. Dit volgens de subsidieregeling Starters International Business (SIB). Met de voucher kunt u als ondernemer een door de RvO ‘geaccrediteerde’ adviseur betalen. U mag dus zelf uw adviseur kiezen, zolang deze aan de eisen van de RvO voldoet. Crossing Borders is ‘geaccrediteerd’ door de RvO, voldoet dus aan alle eisen en helpt u desgewenst met de aanvraag van de voucher.

 

Zaken die tijdens het ondersteuningstraject aan de orde komen zijn onder meer bedrijfsdoelstellingen, sterkten en zwakten, kansen en bedreigingen, landenkeuze, plan van aanpak en budgettering. Waar is uw onderneming goed in? Wat wilt u bereiken? Welke landen bieden kansen? Hoe aantrekkelijk zijn de gekozen landen? Welk land biedt de allerbeste mogelijkheden? Wat heeft u nodig om uw kansen in het gekozen land te verzilveren? Op deze en nog veel meer vragen wordt uitvoerig ingegaan.

 

Bent u geïnteresseerd in de internationaliseringsvoucher en wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust – kosteloos en vrijblijvend – contact met mij op, ik maak graag kennis met u.