Uw export-partner die verder kijkt

 

Export is een strategische keuze en verdient daarom uw volle aandacht. Maar welke kennis moet u hebben, waar haalt u de informatie vandaan, welke stappen moet u nemen? Zoveel te doen, zoveel om aan te denken, zoveel nog onduidelijk…

 

Als uw persoonlijke export-adviseur wil ik u graag vertellen wat u moet weten, waar u het beste kunt aankloppen, wat u wanneer moet doen en waar u echt aan moet denken. Ik help u op het gebied van markten, producten en benaderingswijze. En ik geef u inzicht in culturen en gewoonten, zodat u in welk ander land dan ook goede contacten weet te leggen en zo die noodzakelijke solide basis creëert voor een blijvend succesvolle export.

 

Wat kunt u verwachten wanneer u mijn hulp inschakelt? Geen droge informatie die u ook wel in boeken of op internet kunt vinden. Maar wel: de juiste, praktische kennis, vertaald naar úw bedrijf. Heldere inzichten, een doordachte strategie en een goede samenwerking met een duidelijk doel: uw plannen verwezenlijken.

Download hier mijn CV:

   

Download hier mijn artikel in TwenteVisie

Bert Wesselink

Ervaring

Ruim 35 jaar succesvol in de internationale B2B, zowel op het gebied van marketing & sales als economisch-juridisch.

Kennis

Gedegen ervaring binnen uiteenlopende branches in de profitsector en diverse managementteams.

Accreditatie

Sinds 2014 als adviseur samenwerkend met de Rijksdienst voor Ondernemers inzake de Starters International Business regeling (SIB).

Specialisatie

Specialist op het gebied van (internationale) samenwerking en export. Met een talent voor de (cultuur)verandering van productgericht denken naar klantgericht denken en handelen, ook en vooral over de grens.

Visie

Uitgerust met een analytische blik, een verhelderende visie, een sterke ondernemingsdrang en volhardendheid in het laten uitkomen van uw export-wensen.